Dè salon voor de donkere huid in Rotterdam

Bij Skin Studio MAE begrijpen we hoe uitdagend het kan zijn om de juiste behandeling te vinden voor je gekleurde huid. Daarom zijn we er trots op een reeks medische en cosmetische beautybehandelingen aan te bieden die speciaal zijn ontworpen om aan de unieke behoeften van donkere huidtypes te voldoen. Onze ervaren medische huidspecialisten hebben een diepgaand inzicht in de veelvoorkomende problemen van een donkere huid, zoals hyperpigmentatie, acne en littekens. We hebben dan ook een aantal behandelingen ontwikkeld die specifiek gericht zijn op het aanpakken van deze problemen en het laten stralen van je huid.

Onze behandelingen

We bieden verschillende behandelingen aan die speciaal door ons zijn ontworpen voor de donkere huidtypes (huidtype 3, 4, 5 en 6).

Huidscan

Bij Skin Studio MAE begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste huidverzorging te bieden aan onze klanten. Iedere huid is uniek en heeft zijn eigen specifieke behoeften. Daarom maken wij gebruik van een van de meest geavanceerde huidscanners om de huidproblemen en oplossingen in kaart te brengen voor onze klanten. Deze scanner is speciaal ontworpen om de huidlagen tot diep in de poriën te analyseren en zo de meest accurate informatie te geven over de conditie van de huid. Met behulp van de scans kunnen wij zien wat er onder het oppervlak van de huid gebeurt en kunnen we zo een gerichte behandeling adviseren. De scanner werkt met verschillende lichtbronnen, waaronder UV, gepolariseerd en parallel gepolariseerd licht. Elk van deze lichtbronnen belicht de huid vanuit een andere hoek en biedt zo verschillende informatie over de huid. Zo kunnen we bijvoorbeeld met UV-licht de pigmentatie en het vochtgehalte van de huid bepalen en met gepolariseerd licht de elasticiteit en textuur van de huid in kaart brengen. Met behulp van de huidscan kunnen we de huidanalyse tot op de millimeter nauwkeurig maken. We kunnen de diepte van de poriën bepalen, de dikte van de opperhuid meten en zelfs de hoeveelheid bacteriën en talg op de huid zien. Deze gedetailleerde informatie stelt ons in staat om de beste behandelingen en producten voor de specifieke huid van onze klanten te adviseren. Bij Skin Studio MAE richten we ons met name op het behandelen van de getinte en donkere huid. Deze huidtypes hebben vaak specifieke problemen en vereisen een andere aanpak dan de witte huid. Met behulp van onze huidscanner kunnen we deze specifieke problemen in kaart brengen en de meest effectieve behandelingen adviseren. Bovendien is het erg mooi om de huid op deze manier te kunnen bekijken en ook een geweldige manier om onze klanten te betrekken bij het proces. We kunnen de resultaten van de huidanalyse op een groot scherm laten zien en zo onze klanten laten zien wat er onder het oppervlak van hun huid gebeurt. Dit biedt niet alleen inzicht in de conditie van de huid, maar ook in de effectiviteit van de behandelingen die we adviseren.

EMB Bloedtest

Afhankelijk van je huidproblemen kunnen we je aanraden om een EMB bloedtest bij ons af te nemen, een innovatieve methode om de oorzaak van jouw huidproblemen in kaart te brengen. Indien deze test wordt afgenomen, zal er een kleine hoeveelheid bloed worden afgenomen en opgestuurd naar het laboratorium. Daar analyseren ze vervolgens verschillende ontstekingsmarkers, hormonale balans en voedingstekorten om een compleet beeld te krijgen van jouw gezondheid. Op basis van de resultaten van deze test stellen wij een persoonlijk behandelplan op, waarbij we niet alleen de symptomen van jouw huidproblemen aanpakken, maar ook de onderliggende oorzaak. Het behandelplan kan onder andere bestaan uit voedingssupplementen, aanpassingen in jouw dieet, persoonlijke huidverzorging en behandelingen. Ons doel is om jouw huid gezond en stralend te maken en te houden, waarbij we jou gedurende het hele proces ondersteunen en adviseren. Wij weten namelijk heel goed in dat een gezonde huid begint bij een gezond lichaam.

Skin Detox

Een gezonde huid begint van binnenuit dus een gezonde levensstijl is net zo belangrijk. Daarom bieden wij een 11-daags body & mind reset programma aan, waarmee je jouw voedingsopname verbetert, een optimale spijsvertering creëert, de vetverbranding versnelt, de doorbloeding verbetert en natuurlijk zorgt voor een mooie, goed gehydrateerde en gezonde huid. Dit programma is eenvoudig te volgen en biedt alles wat je nodig hebt om stap voor stap aan de slag te gaan met nuttige tips, dagprogramma's en heerlijke recepten. Binnen 11 dagen breng je je lichaam in 3 logische fasen weer helemaal in balans. Het uitgekiende programma geeft jouw lichaam een complete reset, waardoor het daarna de bouwstoffen uit voeding weer eenvoudig, snel en doeltreffend kan opnemen. Na deze 11 dagen voel jij je als herboren. Je hebt meer energie, voelt je beter en geniet nog meer van het leven. Onze experts staan altijd voor jou klaar om jou te begeleiden tijdens het hele proces en om jou te voorzien van advies op maat. Bij Skin Studio MAE zorgen wij voor een holistische aanpak van jouw huid en lichaam.

Chemische Peelings

Bij Skin Studio MAE bieden we peelings aan als effectieve huidbehandeling. Of je nu een getinte of gekleurde huid hebt, onze peelings bieden extra voordelen in het verminderen van pigmentatieproblemen en het verbeteren van de algehele huidtextuur en -toon. Onze peelingbehandeling begint met een grondige reiniging van de huid, gevolgd door het aanbrengen van een chemische stof die de bovenste laag van de huid exfolieert en verwijdert. Dit stimuleert de groei van nieuwe huidcellen, waardoor de huid gladder en helderder wordt. Onze deskundige huidspecialisten bepalen welk type peeling het meest geschikt is voor jouw individuele huidconditie en gewenste resultaat. We bieden een scala aan peelings, variërend van milde oppervlakkige peelings tot diepere peelings. Onze op maat gemaakte chemische peelings (cocktails en/of monopeels) zijn perfect voor de donkere of getinte huid. Deze behandelingen kunnen helpen bij het verminderen van hyperpigmentatie, acne, fijne lijntjes en rimpels. Tijdens de behandeling kan de huid een licht branderig gevoel ervaren, maar dit is normaal en verdwijnt na verloop van tijd. Na de behandeling wordt de huid gehydrateerd en beschermd tegen de zon.

Microneedling

Microneedling is een andere optie voor het behandelen van bepaalde huidproblemen bij de donkere huid. Deze behandeling maakt gebruik van een microneedling pen om microscopische gaatjes in de huid te maken, waardoor het natuurlijke genezingsproces van de huid wordt gestimuleerd. Dit kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Wij zetten deze behandeling ook heel graag in als acne litteken behandeling en behandeling tegen donkere kringen rondom de ogen.

Naast microneedling hebben wij ook de geweldige Skin Boosters. Deze worden toegediend met onze intradermale injector op een veilige, makkelijke, snelle, pijnloze en gecontroleerde manier.

  • HA Injectable (hydrating glow booster). HA Injectable hydrateert en is speciaal ontwikkeld voor behandeling van de droge, vochtarme en verslapte huid. De huid die beschadigd is door de zon en door verontreinigde lucht. Ook mooi in te zetten voor behandeling van oppervlakkige rimpels.
  • XL Hair (haar, baard en wenkbrauw booster) De haarbooster voedt de haarfollikels lokaal en (re)activeert. Zolang er nog haarfollikels aanwezig zijn en er geen duidelijke andere oorzaak is, zoals medicijngebruik, stopt deze behandeling de actieve haaruitval binnen 3 maanden en stimuleert nieuwe haargroei.
  • HA Eyes (tegen donkere kringen rondom de ogen) HA Eyes is een skin booster voor het verminderen van vochtwallen en donkere kringen, en geeft de oogcontouren weer een frisse uitstraling.

Laserontharing

Bij Skin Studio MAE zijn we trots om onze klanten de meest effectieve en veilige laserontharing behandelingen te kunnen bieden. Met behulp van de Soprano Ice Platinum laser kunnen we je een pijnloze, permanente ontharingsoplossing bieden die voldoet aan al je behoeften. De Soprano Ice Platinum is een van de meest geavanceerde laserontharingsapparaten op de markt en maakt gebruik van de nieuwste technologie om je de best mogelijke resultaten te geven. Het apparaat gebruikt een diode laser om de haarzakjes te vernietigen en de haargroei te stoppen, terwijl het tegelijkertijd je huid koelt om pijn en ongemak te minimaliseren. Dit maakt de behandeling geschikt voor alle huidtypen, inclusief de gekleurde huid. Een van de grootste voordelen van de Soprano Ice Platinum is de snelheid en efficiëntie waarmee het haar verwijdert. In tegenstelling tot andere laserontharingsapparaten is de Soprano Ice Platinum in staat om grotere gebieden van het lichaam in één keer te behandelen. Dit betekent dat je minder tijd hoeft te besteden aan de behandeling en sneller resultaat zult zien. Een ander voordeel van de Soprano Ice Platinum is dat het minder pijnlijk is dan andere methoden voor ontharing. In tegenstelling tot traditionele wax- of scheermethoden, wordt er geen warme was op je huid aangebracht en hoef je geen mesjes te gebruiken die uw huid kunnen irriteren. In plaats daarvan wordt je huid gekoeld terwijl de laser de haarzakjes vernietigt, wat zorgt voor een aangename ervaring. De Soprano Ice Platinum is ook een veilige optie voor mensen met een gevoelige huid. Het apparaat gebruikt een gepatenteerde technologie om de huid te koelen en te beschermen tegen eventuele bijwerkingen. Dit maakt het een uitstekende keuze voor mensen met een gevoelige huid die geen agressieve ontharingsmethoden kunnen gebruiken. Bij Skin Studio MAE begrijpen we dat laserontharing een persoonlijke beslissing is en dat elke persoon unieke behoeften heeft. Onze deskundige medewerkers zullen je begeleiden door het proces, van je eerste consult tot je laatste behandeling, om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met je resultaten. Als je op zoek bent naar een effectieve, pijnloze en veilige ontharingsmethode, dan is de Soprano Ice Platinum laserontharing behandeling de perfecte keuze voor jou.

Coagulatie

Coagulatie is een non-invasieve behandeling die wordt gebruikt om huidaandoeningen zoals bloedblaasjes, fibromen (steelwratjes) en ouderdomsvlekken te verwijderen. Het werkt door het gebruik van warmte om het weefsel te coaguleren en het te vernietigen, zonder de omliggende huid te beschadigen. Dit maakt het een veilige en effectieve behandeling voor bijna alle huidtypes en huidtinten. De behandeling zelf duurt meestal tussen de 15 en 30 minuten, afhankelijk van de grootte en het aantal te behandelen gebieden. We gebruiken een klein naaldje om de huid aan te raken, en passen vervolgens warmte toe om het weefsel te coaguleren en te vernietigen. De meeste klanten melden dat de behandeling pijnloos is en dat ze slechts een lichte tinteling voelen. Na de behandeling kan er wat roodheid en korstvorming optreden op de behandelde gebieden. Dit is normaal en zou binnen enkele dagen moeten verdwijnen. We raden onze klanten aan om de behandelde gebieden droog te houden en geen make-up te gebruiken totdat de huid volledig is hersteld. Een van de grootste voordelen van coagulatie is dat het een zeer effectieve behandeling is voor het verwijderen van huidaandoeningen, zonder littekens achter te laten. In tegenstelling tot andere methoden, zoals chirurgische ingrepen of laserbehandelingen, laat coagulatie geen zichtbare littekens of huidbeschadiging achter. Dit maakt het een uitstekende optie voor mensen die zich zorgen maken over hun uiterlijk en zich geen littekens kunnen veroorloven. Als je last hebt van bloedblaasjes, fibromen of ouderdomsvlekken en je wilt een veilige en effectieve behandeling om deze te verwijderen, dan is coagulatie bij Skin Studio MAE de perfecte oplossing voor jou.

Productadvies

Bij Skin Studio MAE vinden we het belangrijk dat onze klanten de beste producten gebruiken voor hun huid. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige behandelingen aan, maar geven we ook graag productadvies op maat. We begrijpen dat elke huid anders is en daarom luisteren we naar je wensen en kijken we naar je huidtype en eventuele huidproblemen. Op basis daarvan adviseren we de producten die het beste bij je huid passen. Als aanvulling op onze behandelingen heeft eigenaresse Luenna Jane haar eigen huidverzorgingslijn ontwikkeld, genaamd Melanin Aesthetic. Deze lijn is speciaal ontworpen voor mensen met een getinte of donkere huid en kan de meest voorkomende huidproblemen oplossen, zoals pigmentvlekken, een doffe huid en een ongelijkmatige teint. De producten zijn zorgvuldig samengesteld met ingrediënten die zijn afgestemd op de behoeften van de getinte en donkere huid, en zijn vrij van schadelijke chemicaliën en blekende middelen. Met Melanin Aesthetic kun je thuis je huid optimaal verzorgen en behouden. Kom gerust langs in onze salon en ontdek wat onze producten voor jouw huid kunnen betekenen!

Wat kun je verwachten?

Bij Skin Studio MAE geloven we in een persoonlijke aanpak en hebben we een passie voor het oplossen van de meest voorkomende huidproblemen van de gekleurde huid. Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, zullen we eerst een grondige huidscan en huidanalyse uitvoeren om de problemen en oplossingen in kaart te brengen. Vervolgens zullen we samen met jou bespreken welke behandelingen het beste bij je passen. Wij werken zowel van buiten als van binnen aan huidverbetering. Onze behandelingen, testen en adviezen worden uitgevoerd door ervaren medische huidspecialisten die speciaal zijn opgeleid om de donkere huid te behandelen. We gebruiken alleen de beste producten en technologieën om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke resultaten krijgt.

Conclusie

Als je op zoek bent naar de beste behandelingen voor je donkere of getinte huid, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Luenna Jane, eigenaresse van Skin Studio MAE heeft meer dan 17 jaar ervaring in het verbeteren en verzorgen van de gekleurde huid en heeft op succesvolle wijze haar kennis al die jaren toe kunnen passen bij duizenden tevreden klanten. Onze op maat gemaakte behandelingen zijn veilig, effectief en worden uitgevoerd met de nieuwste technologieën. Ons team van huidspecialisten blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering, om ervoor te zorgen dat je altijd de best mogelijke behandeling krijgt. Bij Skin Studio MAE geloven we dat een gezonde en stralende huid voor iedereen mogelijk is. Of je nu last hebt van hyperpigmentatie, acne, fijne lijntjes of andere huidproblemen, wij hebben de behandelingen en expertise om je te helpen je beste huid te bereiken. We weten dat de keuze voor een schoonheidssalon een belangrijke beslissing is. Daarom nodigen we je uit om ons te bezoeken en onze behandelingen zelf te ervaren. Onze vriendelijke en ervaren schoonheidsspecialisten staan klaar om je te verwelkomen en te adviseren over de beste behandelingen voor jouw huid.

Waar wacht je nog op? Boek vandaag nog een afspraak bij Skin Studio MAE en ervaar zelf de beste beautybehandelingen voor je donkere huid. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze salon en je te helpen aan een gezonde en stralende huid.